Персонализовани и уникатни

Све роковнике израђујемо ручно, по вашој жељи, мери и могућностима. Цео од коже, плиша или у комбинацији више дезена. Бирате боје, димензије и величину. Може бити украшен ручно везеним детаљима и тракама. Са цртежом, иницијалима, златотиском, или фотографијом по избору. Избор је потпуно ваш. Уколико вам је потребан предлог или савет, слободно нас контактирајте у вези свих детаља. Биће нам драго да вам одговоримо у што краћем року са саветом и предлогом.

вредни ваших записа

Ручно рађени rokovnici

ИДЕАЛАН ПОКЛОН

За неиспричане приче и скривене мисли. За скице, цртеже и идеје. Велике планове, идеје и дневнике. Вредне успехе и циљеве, лествице ка врху живота. За мале речи које чекају да постану велика дела.

НАПРАВЉЕН ДА ТРАЈЕ

У комбинацији од једног или више дезена, боје и коже по вашем избору . Улепшан иницијалима, фотографијама и сликама градова,  драгих особа, старих мапа или  манастира. 

ЗА УСПОМЕНЕ КОЈЕ ВРЕДЕ

Нека неки од наших цртежа постану јединствен детаљ на вашем роковнику. Украшен посебним детаљима биће свакако вредан записа , мисли и речи које се у њему буду налазиле. 

Квалитет и гаранција

Како бисмо испунили најзахтевнија очекивања, пажљиво бирамо материјале. Користимо најквалитетнију кожу, плиш и руно везене траке. Без обзира на величину, за албуме од 100, 200 или 400 слика, на сваки добијате доживотну гаранцију.

Ручна традиционална израда

Дуги низ година, љубав према традицији и вештини марљиво преносимо и на наше производе. Ручна, традиционална израда се знатно разликује од модерних техника серијске производње. Првенствено по квалитету, где сваком комаду придајемо максималну пажњу.

Идеалан поклон за све прилике

Сваки направљен комад носи своју причу, скројену по вашем срцу, за неке нове осмехе и успомене. Одраз свих ваших жеља саткан у мале уникатне предмете. Због количине персонализације, идеалан поклон који можете даривати вољеној особи.

Поручите ваш уникат


Персонализовани фото албум

Опције израде фото албума

КожаВезИницијалиФотографијаМотив

Нисам робот

Најчешћа питања

Поручивање роковника се обавља путем контакт форме. Потребно је унети контакт податке са пратећим информацијама о жељеном албуму. Слободно нам пишите о намени, да ли је планиран као поклон за одређену прилику или особу. Наведите нам жељене димензије. Све ваше специфичне жеље у вези детаља и материјала. Можете за пример навести и неке које смо већ радили, само нам наведите његову ознаку. Свакако ћемо разменити предлоге у зависности од ваших потреба и могућности.

Уз сваки ручно рађен роковник, добијате и доживотну гаранцију. Уколико током година дође до одређених оштећења вашег роковника, слободно свратите код нас и ми ћемо поправити све недостатке.

Ценимо ваше време и трудимо се да израда буде брза. Како би испунили жеље и очекивања, израда роковинка захтева одређено време и припрему пре свега. Оквирно време израде је у зависности од персонализације, количине детаља, димензија и врсте материјала. Слободно нам пошаљите упит са свим детаљима како бисмо вам у што краћем року послали прецизну процену.

Цена ручно рађених роковника зависи од свега претходно наведеног. Пошто је сваки албум засебан, потребна је претходна процена. Слободно нам пишите путем контакт форме како бисмо прецизирали све детаље у вези израде и цене.

Испорука се врши путем поштанске пошиљке или личног преузимања у нашој радњи.

testimonial-team (Demo)
ГОРАН АНЂЕЛИЋ

За све љубитеље старих заната, уметничка књиговезница Захарије Орфелин ће бити права посластица. Радња није велика и то је предност, јер све се види на једном месту. Вредни радници пред вашим очима праве рукотворине са изгледом старине, а на полицама су поређани неки од њихових радова, углавном коричене књиге, блокови, албуми и разни повези украшени ручним везом и орнаментима.

testimonial-team (Demo)
Непознат аурор

Место препуно чаролија, којем је живот удахнула дивна госпођа Љиља. Ко још увек није посетио ово место не зна шта је пропустио. Хвала што постојите.

testimonial-team (Demo)
УРОШ ИВАНОВИЋ

Уметничка дела људи праве

Погледајте друге производе и улуге