вредни ваших успомена

Ручно рађени фото рамови

Све фото рамове израђујемо ручно, по вашој жељи, мери и могућностима. Од коже, плиша или у комбинацији више дезена. Бирате боје, димензије и величину. Могу бити украшене ручно везеним детаљима и тракама. Са цртежом, иницијалима, златотиском или украсима по избору. Избор је потпуно ваш. Уколико вам је потребан предлог или савет, слободно нас контактирајте у вези свих детаља. Биће нам драго да вам одговоримо у што краћем року са саветом и предлогом.

Поручите


Нисам робот

Препоручите

ИМАТЕ СПЕЦИФИЧНЕ ЖЕЉЕ У ВЕЗИ ИЗРАДЕ РАМОВА ЗА ФОТОГРАФИЈЕ, ЖЕЛИТЕ ПОРУЧИТИ ОД НАС ИЛИ НАМ ПОСЛАТИ СУГЕСТИЈЕ И ПРЕПОРУКЕ? СЛОБОДНО НАС КОНТАКТИРАЈТЕ, А НАМА ЋЕ БИТИ ДРАГО ДА ВАМ ОДГОВОРИМО У ШТО КРАЋЕМ РОКУ.
testimonial-team (Demo)
ГОРАН АНЂЕЛИЋ

За све љубитеље старих заната, уметничка књиговезница Захарије Орфелин ће бити права посластица. Радња није велика и то је предност, јер све се види на једном месту. Вредни радници пред вашим очима праве рукотворине са изгледом старине, а на полицама су поређани неки од њихових радова, углавном коричене књиге, блокови, албуми и разни повези украшени ручним везом и орнаментима.

testimonial-team (Demo)
Непознат аурор

Место препуно чаролија, којем је живот удахнула дивна госпођа Љиља. Ко још увек није посетио ово место не зна шта је пропустио. Хвала што постојите.

testimonial-team (Demo)
УРОШ ИВАНОВИЋ

Уметничка дела људи праве

Погледајте друге производе и улуге