вреднe ваших poruka od srca

Услуге коричења и рестаурације

Радионица Захарије Орфелин нуди комплетну рестаурацију старих књига. Сви радови се раде у полукожи или цели у кожи. Радионица Захарије Орфелин нуди изабрану колекцију књига које су посебно повезане. Могу бити поклон за славе, венчања, крштења, рођендане, годишњице или Вама за Вашу личну библиотеку. Књиге које имамо су, Патин Кувар, Подрумар, Мали Принц и Пупак света. У понуди се издвајају посебно укоричена Библија, Јеванђеља, Хиландарски Молитвеник, Веронауке, збирке Владике Николаја Велимировића, Оца Тадеја, Оца Јустина Поповића.

Поручите


Нисам робот

Препоручите

ИМАТЕ СПЕЦИФИЧНЕ ЖЕЉЕ У ВЕЗИ КОРИЧЕЊА И РЕСТАУРАЦИЈЕ, ЖЕЛИТЕ ПОРУЧИТИ ОД НАС ИЛИ НАМ ПОСЛАТИ СУГЕСТИЈЕ И ПРЕПОРУКЕ? СЛОБОДНО НАС КОНТАКТИРАЈТЕ, А НАМА ЋЕ БИТИ ДРАГО ДА ВАМ ОДГОВОРИМО У ШТО КРАЋЕМ РОКУ.
testimonial-team (Demo)
ГОРАН АНЂЕЛИЋ

За све љубитеље старих заната, уметничка књиговезница Захарије Орфелин ће бити права посластица. Радња није велика и то је предност, јер све се види на једном месту. Вредни радници пред вашим очима праве рукотворине са изгледом старине, а на полицама су поређани неки од њихових радова, углавном коричене књиге, блокови, албуми и разни повези украшени ручним везом и орнаментима.

testimonial-team (Demo)
Непознат аурор

Место препуно чаролија, којем је живот удахнула дивна госпођа Љиља. Ко још увек није посетио ово место не зна шта је пропустио. Хвала што постојите.

testimonial-team (Demo)
УРОШ ИВАНОВИЋ

Уметничка дела људи праве

Погледајте друге производе и улуге