створена за позитивне

Ручно рађена књига утисака

ИДЕАЛАН ПОКЛОН

Ручно рађени албуми су идеални за вашу драгу и вољену особу. Улепшан плишаним или кожним срцем ће учинити да ваш поклон одише љубављу и романтиком. Неизбежан детаљ су чипке и траке које сваком албуму дају посебну дозу нежности.

НАПРАВЉЕН ДА ТРАЈЕ

Ручно везени везови красе фото албуме на посебан начин. У комбинацији од једног или више дезена, боје и коже по вашем избору . Идеалан као поклон драгим малишанима чије ће се фотографије годинама чувати у њему.

ЗА УСПОМЕНЕ КОЈЕ ВРЕДЕ

Нека неки од наших цртежа постану јединствен детаљ на вашем фото албуму. Украшен посебним детаљима, фотографијом, иницијалима или поруком, биће свакако вредан фотографија и успомена које се у њему буду налазиле. 

Израда по мери и жељи

Ручна израда албума од коже

Могу бити цели од једне, или у комбинацији две или више кожа.  Са додатком плиша и других материјала и украса. Без обзира на намену, као радосница, знак пажње, љубави или пословног пријатељства, биће то успомена за цео живот.

Поручивање и испорука

Израда албума захтева посебну пажњу како би испунио жељена очекивања. Слободно нас контактирајте у вези било каквих информација. Рок израде је по жељи, а испорука се врши путем пошиљке или личног преузимања.

Поручите


Нисам робот

Препоручите

ИМАТЕ СПЕЦИФИЧНЕ ЖЕЉЕ У ВЕЗИ ИЗРАДЕ ФОТО АЛБУМА, ЖЕЛИТЕ ПОРУЧИТИ ОД НАС ИЛИ НАМ ПОСЛАТИ СУГЕСТИЈЕ И ПРЕПОРУКЕ? СЛОБОДНО НАС КОНТАКТИРАЈТЕ, А НАМА ЋЕ БИТИ ДРАГО ДА ВАМ ОДГОВОРИМО У ШТО КРАЋЕМ РОКУ.
testimonial-team (Demo)
ГОРАН АНЂЕЛИЋ

За све љубитеље старих заната, уметничка књиговезница Захарије Орфелин ће бити права посластица. Радња није велика и то је предност, јер све се види на једном месту. Вредни радници пред вашим очима праве рукотворине са изгледом старине, а на полицама су поређани неки од њихових радова, углавном коричене књиге, блокови, албуми и разни повези украшени ручним везом и орнаментима.

testimonial-team (Demo)
Непознат аурор

Место препуно чаролија, којем је живот удахнула дивна госпођа Љиља. Ко још увек није посетио ово место не зна шта је пропустио. Хвала што постојите.

testimonial-team (Demo)
УРОШ ИВАНОВИЋ

Уметничка дела људи праве

Погледајте друге производе и улуге