Угоститељска понуда

Ручно рађени јеловници и винске карте

Ручна израда јеловника

Поред квалитета, амбијента и услуге, за сваки угоститељски објекат је посебно важан изглед материјала који служи да се гост упозна са Вашом понудом. Радионица Захарије Орфелин израђује комплетан програм ексклузивних производа за хотеле, ресторане, кафиће и клубове. У њих спадају јеловници, карте пића, винске карте, наплатне карте, књиге утисака.

Поручивање и испорука

Наши производи су сви ручно рађени и раде се од коже, плиша и по жељи, осталих књиговезачких материјала са разним деталјима. У зависности од ентеријера хотела или локала, бирате димензије, боју коже и комплетан дизајн Ваших производа. Сви производи се могу украсити логотипом фирме, сликама, утиснутим шарама и мотивима који Вама одговарају.

Поручите


Нисам робот

Препоручите

ИМАТЕ СПЕЦИФИЧНЕ ЖЕЉЕ У ВЕЗИ ИЗРАДЕ ЈЕЛОВНИКА, ЖЕЛИТЕ ПОРУЧИТИ ОД НАС ИЛИ НАМ ПОСЛАТИ СУГЕСТИЈЕ И ПРЕПОРУКЕ? СЛОБОДНО НАС КОНТАКТИРАЈТЕ, А НАМА ЋЕ БИТИ ДРАГО ДА ВАМ ОДГОВОРИМО У ШТО КРАЋЕМ РОКУ.
testimonial-team (Demo)
ГОРАН АНЂЕЛИЋ

За све љубитеље старих заната, уметничка књиговезница Захарије Орфелин ће бити права посластица. Радња није велика и то је предност, јер све се види на једном месту. Вредни радници пред вашим очима праве рукотворине са изгледом старине, а на полицама су поређани неки од њихових радова, углавном коричене књиге, блокови, албуми и разни повези украшени ручним везом и орнаментима.

testimonial-team (Demo)
Непознат аурор

Место препуно чаролија, којем је живот удахнула дивна госпођа Љиља. Ко још увек није посетио ово место не зна шта је пропустио. Хвала што постојите.

testimonial-team (Demo)
УРОШ ИВАНОВИЋ

Уметничка дела људи праве

Погледајте друге производе и улуге