Персонализовани и уникатни

Све фото албуме израђујемо ручно, по вашој жељи, мери и могућностима. Цео од коже, плиша или у комбинацији више дезена. Бирате боје, димензије и величину. Може бити украшен ручно везеним детаљима и тракама. Са цртежом, иницијалима, златотиском, срцима или фотографијом по избору. Избор је потпуно ваш. Уколико вам је потребан предлог или савет, слободно нас контактирајте у вези свих детаља. Биће нам драго да вам одговоримо у што краћем року са саветом и предлогом.

Квалитет и гаранција

Како бисмо испунили најзахтевнија очекивања, пажљиво бирамо материјале. Користимо најквалитетнију кожу, плиш и руно везене траке. Без обзира на величину, за албуме од 100, 200 или 400 слика, на сваки добијате доживотну гаранцију.

Ручна традиционална израда

Дуги низ година, љубав према традицији и вештини марљиво преносимо и на наше производе. Ручна, традиционална израда се знатно разликује од модерних техника серијске производње. Првенствено по квалитету, где сваком комаду придајемо максималну пажњу.

Идеалан поклон за све прилике

Сваки направљен комад носи своју причу, скројену по вашем срцу, за неке нове осмехе и успомене. Одраз свих ваших жеља саткан у мале уникатне предмете. Због количине персонализације, идеалан поклон који можете даривати вољеној особи.

по мери вашег срца, вредан сваке успомене

Ручно рађен фото албум

ЈЕДИНСТВЕН КАО ЉУБАВ

За особе блиске и љубави далекe, прошле или оне које трају. За слике живота, јединствене и посебне. Оне најдраже, чуване брижно у омиљеном кутку. Уникатан и посебан, ручне је израде. По мери и жељи вашег срца,  до најситнијих детаља.

ВЕЧАН КАО УСПОМЕНА

Без обзира на повод: за крштење, венчање, славу, веридбу или рођендан. Традиционалног или модерног изгледа, од најквалитетнијих је материјала. За мушарце, жене или малишане. Створен је да траје вечно, као и сећања у њему.

НЕПРОЦЕЊИВ КАО ВРЕМЕ

Украшен посебним детаљима, златотиском, ручно везеним тракама, иницијалима или поруком. У комбинацији коже или плиша, једног или више дезена, сваки уникатан по жељи. Непроцењиво вредан успомена које чува.

Поручите ваш уникат


Персонализовани фото албум

Опције израде фото албума

КожаВезИницијалиФотографијаМотив

Нисам робот

Најчешћа питања

Поручивање албума се обавља путем контакт форме. Потребно је унети контакт податке са пратећим информацијама о жељеном албуму. Слободно нам пишите о намени, да ли је планиран као поклон за одређену прилику или особу. Наведите нам жељене димензије и за коју количину фотографија је планиран (нпр за 100, 200, 400 фотографија). Све ваше специфичне жеље у вези детаља и материјала. Можете за пример навести и неке које смо већ радили. Свакако ћемо разменити предлоге у зависности од ваших потреба и могућности.

Уз сваки ручно рађен албум, добијате и доживотну гаранцију. Уколико током година дође до одређених оштећења вашег албума, слободно свратите код нас и ми ћемо поправити све недостатке.

Ценимо ваше време и трудимо се да израда буде брза. Како би испунили жеље и очекивања, израда албума захтева одређено време и припрему пре свега. Оквирно време израде je у зависности од персонализације, количине детаља, димензија и врсте материјала. Слободно нам пошаљите упит са свим детаљима како бисмо вам у што краћем року послали прецизну процену.

Цена ручно рађених албума зависи од свега претходно наведеног. Пошто је сваки албум засебан, потребна је претходна процена. Слободно нам пишите путем контакт форме како бисмо прецизирали све детаље у вези израде и цене.

Испорука се врши путем поштанске пошиљке или личног преузимања у нашој радњи.

testimonial-team (Demo)
ГОРАН АНЂЕЛИЋ

За све љубитеље старих заната, уметничка књиговезница Захарије Орфелин ће бити права посластица. Радња није велика и то је предност, јер све се види на једном месту. Вредни радници пред вашим очима праве рукотворине са изгледом старине, а на полицама су поређани неки од њихових радова, углавном коричене књиге, блокови, албуми и разни повези украшени ручним везом и орнаментима.

testimonial-team (Demo)
Непознат аурор

Место препуно чаролија, којем је живот удахнула дивна госпођа Љиља. Ко још увек није посетио ово место не зна шта је пропустио. Хвала што постојите.

testimonial-team (Demo)
УРОШ ИВАНОВИЋ

Уметничка дела људи праве

Погледајте друге производе и улуге