вредне ваших дела

Фасикле и корице диплома

ЗА ДОСТИГНУЋА

За пословна, хуманитарна или образовна достигнућа која се чувају и памте заувек. За потрде успеха, љубави и пријатељства. Као поклон другом или себи.

ДОБРА ДЕЛА

Вредност човека мери се по добрим делима. По малим, тихим достигнућима која се брижљиво чувају од заборава. И свако је поносан на њих. 

ТРАЈНЕ УСПОМЕНЕ

Без обзира да ли желите другом поклонити потврду за његова лепа и учињена дела или себи одати признање за лично достигнуће, ми ћемо учинити да се то чува и памти.

Персонализоване корице диплома

Дипломски радови, магистарски радови и докторати не морају увек изгледати досадно и једнолично. Радионица Захарије Орфелин нуди Вам могућност да Ваши радови i дипломе буду јединствени и квалитетнији. Можете бирати како ће Ваш рад изгледати, бирати му боју и тему и све остале ситне детаље који ће га учинити интересантнијим и на крају сигурно допринети бољем утиску Вашег рада. Обичне књиге можете прекоричити и тако их учинити неупоредиво лепшим, интересантнијим и трајнијим.

Поручите


Нисам робот

Препоручите

ИМАТЕ СПЕЦИФИЧНЕ ЖЕЉЕ У ВЕЗИ ИЗРАДЕ ФАСЦИКЛИ И КОРИЦА ДИПЛОМА, ЖЕЛИТЕ ПОРУЧИТИ ОД НАС ИЛИ НАМ ПОСЛАТИ СУГЕСТИЈЕ И ПРЕПОРУКЕ? СЛОБОДНО НАС КОНТАКТИРАЈТЕ, А НАМА ЋЕ БИТИ ДРАГО ДА ВАМ ОДГОВОРИМО У ШТО КРАЋЕМ РОКУ.
testimonial-team (Demo)
ГОРАН АНЂЕЛИЋ

За све љубитеље старих заната, уметничка књиговезница Захарије Орфелин ће бити права посластица. Радња није велика и то је предност, јер све се види на једном месту. Вредни радници пред вашим очима праве рукотворине са изгледом старине, а на полицама су поређани неки од њихових радова, углавном коричене књиге, блокови, албуми и разни повези украшени ручним везом и орнаментима.

testimonial-team (Demo)
Непознат аурор

Место препуно чаролија, којем је живот удахнула дивна госпођа Љиља. Ко још увек није посетио ово место не зна шта је пропустио. Хвала што постојите.

testimonial-team (Demo)
УРОШ ИВАНОВИЋ

Уметничка дела људи праве

Погледајте друге производе и улуге