Уметничка књиговезница

Захарије Орфелин

најбоља књиговезница по избору библиотеке града Београда

ОСНИВАЊЕ
КЊИГОВЕЗНИЦЕ

1999

20 година са вама

СЕРТИФИКАТ
„СТАРИ ЗАНАТ“

2010

Министарство за регионални развој

НАЈБОЉА
КЊИГОВЕЗНИЦА

2012

Награда библиотеке Београда

Ручно рађени производи, вредни ваших успомена

Књиговезница Захарије Орфелин

Занатска радионица Захарије Орфелин настала је 1999. године. Оснивач радње је Љиља Јовић, тада професор књижевности, којa је савладавши књиговезачки занат почела то да примењује на свој препознатљив и необичан начин. Прво продајно место је био сто у Кнез Михајловој улици на сајму ручних радова који је био организован за време НАТО бомбардовања. 2000. године у Молеровој улици, отвара се прва радионица са продајним простором и добија име књиговезница Врачар. 2004. године радионица се сели у улицу Чернишевског бр. 3, у близини Чубурског парка и популарног градића Пејтон, где се и данас налази. 2008. године књиговезница Врачар променила је име у занатску радионицу Захарије Орфелин.

Производе ‘Захарије Орфелин’ могли сте виђати годинама на Сајму Књига у Београду, на Мокрој Гори, у бројним галеријама у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини.2010. године занатска радионица Захарије Орфелин добила је цертификат ‘стари занат’ од Министарства за регионални развој Републике Србије, а 2012. године награду за најбољу књиговезницу у Београду.

Израда уникатних производа

Доживотна гаранција

Уз сваки купљени атикал, дајемо доживотну гаранцију. Квалитет не доводимо у питање, пустићемо да клијенти говоре о томе.

Od 2019. у сталној понуди код нас

ручно рађени предмети од коже

Како бисмо изашли у сусрет потребама и могућностима купаца, поред наменске израде уникатних производа и предмета од коже, које правимо искључиво по вашој жељи и мери, од 2019. године смо у понуду уврстили и готове, ручно рађене производе које можете прилагодити и поручити директно путем интернет продавнице Захарије Орфелин.

Предност куповине готових производа из нашег асортимана, јесте брзо и једноставно поручивање ручно рађених предмета који су већ спремни за вас. Свакако могу бити персонализовани у одређеној мери. Једноставно одаберите врсту предмета, да ли је то ручно рађен албум за фотографије од коже, роковник или рам за слику, бирате жељени материјал, боју и врсту персонализације по жељи. Са поруком, иницијалима, фотографијом или другом врстом коју имамо у понуди.

Адреса

Књиговезница Захарије Орфелин Чернишевског бр. 3 Врачар Београд

Телефони

Телефон: +381113447291
Мобилни: +381642502598

Контакт

kontakt@zaharijeorfelin.com
facebook.com/zaharijeorfelin

Радно Време

Понедељак-Петак: 9:00 – 20:00
Субота: 09:00 – 15:00

Нисам робот